2015. március 27., péntek

Kampányhét.

Elég fárasztó hetem volt. A suliban kampányhét volt, ami annyit takar, hogy a diákokat rá kellett venni, hogy szavazzanak egy osztályra. Csináltunk nagy plakátot, kis plakátokat -amiket aztán kitettünk az iskolába-, szórólapokat, minden nap szünetekben sütiket osztogattunk és kellett csinálnunk egy kampányvideót. Egyértelmű, hogy a videó jelentett nagyobb kihívást számunkra. A terv az volt, hogy hétfőn, kedden és szerdán forgatunk aztán gyorsan összevágjuk és csütörtökre simán meglesz. De hát természetesen nem minden alakult úgy ahogy mi azt elterveztük. Igaz, hogy jól felvettük az anyagot de elég sok időbe telt és a vágás még hosszabb volt. Szerencsére az egyik hozzáértő srác -nem az osztályból- segített a vágásban. A videónak csütörtökre kellett volna kész lennie, mert aznap délután minden induló osztály videóját levetítették a suliban. A miénk sajnos nem lett kész csütörtökre úgy hogy csak egy részét adtuk le és ma fejeztük be a teljeset.
Mivel bejárós vagyok elég rossz volt megoldani a buszozást, mert minden délután bent kellett maradni. Az 5 napból 3-szor 5 órára értem haza, kétszer pedig 7 után, ami nem is lett volna nagy gond ha nem fáradok le annyira. Igaz, hogy fárasztó volt ez az egész, de emellett állati jó is volt. Nagyon élveztem, hogy kamerázhatok és nagyon sokat hülyéskedtünk és nevettünk mind a forgatáson mind a vágás közben. Az osztály is kicsit összetartóbb lett, ami még egy jó dolog. Nagyon sok süti fogyott el egy hét alatt, amiből sokat mi ettünk meg.xD
Mivel a szavazás csak hétfőn lesz hétvégén izgulhatunk, hogy vajon ki nyer és mindent beleadunk, hogy minél többen szavazzanak ránk.
A videót itt megnézhetitek: https://www.youtube.com/watch?v=DMCXwP1zg0A&feature=youtu.be

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése