2014. október 30., csütörtök

odavagyok a vámpírokért.

-Jack, te nem félsz.? – kérdezte Lucy aggódóan.
-Nem, és neked se kéne. – felelte Jack miközben egyre beljebb vezette a lányt az erdőben. Halloween éjszaka volt így nem csoda, hogy Lucy félt. Ahogy egyre beljebb mentek egyre sötétebb lett. A hold fényben eleinte tisztán látszott az erdő, de ahogy a fák egyre sűrűbbek lettek a holdfény is kezdett eltűnni. Hirtelen Lucy meghallott valamit.
-Hallottad.?!– kérdezte ijedten.
-Biztos csak egy rágcsáló. – válaszolt higgadtan Jack de ekkor mintha egy árnyék elsuhant volna előttük.
-Ez már biztos nem egy rágcsáló volt.! – mondta Lucy megtorpanva.
-Oké, akkor menjünk vissza. – mondta a fiú és próbált higgadt maradni. Visszafelé menet mintha még ijesztőbb és sötétebb lett volna az erdő. Lucy egyre erősebben szorította barátja kezét. Újabb hangokra lettek figyelmesek.
-Siessünk.! – mondta a lány aggódó hangon. – Oh..pocsolyába léptem..tiszta víz lett a cipőm.
-Kicsim már jó ideje nem esett az eső.. – mondta Jack és közelebb lépett a pocsolyához.
-Akkor ez…?
-Vér.?! – kérdezte ijedten Jack és ahogy a pocsolyát bámulták újabb vércseppek hullottak fentről. A fiú felnézett és az egyik fán meglátott egy sötét alakot akinek vér csöpögött a kezéről. Amikor az alak észrevette, hogy Jack figyeli őt elmosolyodott. Jack látta az alak hegyes és véres fogait. – Lucy, fuss.! – kiáltotta el magát a fiú és elhúzta a lányt de a vámpír gyorsabb volt. Elragadta Lucy-t. Jack utánuk futott de amikor megtalálta őket a vámpír már a lány vérét itta. – Hagyd békén.! – ordította Jack. A vámpír hátrafordult és elmosolyodott. Elindult a fiú felé miközben letörölte a vért a szájáról.
-Mondd meg a neved. – mondta mosolyogva, mély hangon a vámpír.
-Miért.?- kérdezte remegve a fiú.
-Szeretem tudni az áldozataim nevét. – válaszolta kacagva a vámpír. – De ha akarod megkérdezhetem a barátnődet. – A vámpír egyre közelebb ért a fiúhoz. Jack kicsit hátrált de nem akart gyávának tűnni.
-Jack.! Fuss.! – kiabálta Lucy elcsukló hangon.

-Szóval Jack. – nevetett a vámpír és már egészen közel volt a fiúhoz. Jack futni akart de a vámpír megragadta a karját és egy határozott mozdulattal felhasította Jack hasát. Lucy végig nézte ahogy a barátja holta összeesik. Ezután a vámpír odament a lányhoz, rámosolygott és a fogait ismét áldozata nyakába mélyesztette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése